Speler lekt een uur aan Flight Simulator gameplay

UPDATE: Microsoft heeft de video’s ondertussen offline gehaald.

Microsoft’s nieuwste Flight Simulator zit nog diep in de gesloten alpha fase, maar dat hield YouTuber Jose Carlos niet tegen om er ruim een uur aan gameplay van te tonen.

Eventjes duidelijkheid scheppen: de gesloten alpha fase van Flight Simulator houdt in dat die alleen op uitnodiging van Microsoft zelf speelbaar is. Als je wilt deelnemen aan die test moet je ook een NDA (Non-disclosure agreement) tekenen, daarmee geef je aan dat je niks over de inhoud van de test zal delen met anderen. Dus ook geen gameplay.
Als je die NDA schend kan je niet alleen uit de verdere testfases van de game verwijderd worden maar kunnen er in sommige gevallen zelfs schadevergoeding geëist worden.

Jose trekt zich duidelijk niks aan van die NDA, want hij heeft gewoon een uur aan eigen gameplay op YouTube geüpload. En dat is alleen maar goed nieuws voor diegenen dat niet in de gesloten alpha zijn geraakt, want nu kan iedereen zien hoe de game er in actie uit ziet.

Er zijn twee video’s geüpload, eentje dat voornamelijk de focus legt op de interieurs van de vliegtuigen, de tweede toont het dynamische weer in volle glorie.

https://www.youtube.com/watch?v=rCGyBabQEQM

In de tweede clip is het ook heel duidelijk te zien dat het spel nog niet helemaal af is, want rond de 17e minuut vliegt de Jose gewoon dwars door enkele gebouwen.

https://www.youtube.com/watch?v=RIds9Xt0HbA

Flight Simulator zou dit jaar nog op PC, Xbox One en Xbox Series X verschijnen, maar een echte releasedatum is er nog niet.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven