Star Wars Battlefront II krijgt The Rise of Skywalker content update

EA en DICE hebben zopas aangekondigd dat Star Wars Battlefront II een verse lading DLC zal krijgen. Deze keer is het thema The Rise of Skywalker, naar de nieuwe Star Wars film dat overmorgen in de cinema verschijnt.

In de gratis update krijg je toegang tot een nieuwe, nog naamloze, jungleplaneet dat ook in de nieuwe film zal verschijnen. Je zal op deze planeet in co-op kunnen spelen, net als Heroes vs. Villains. Takodana, Jakku en Starkiller Base zullen met deze update ook co-op ontvangen.

Maar het zijn niet alleen nieuwe locaties dat naar de game komen, er worden ook enkele nieuwe characters toegevoegd. Zo zal je als Sith Trooper kunnen spelen, die door hun hoge snelheid en verbeterde wapens perfect zijn om vijandige basissen de infiltreren.
De First Order Jet Trooper is dan weer perfect om het gevecht naar nieuwe hoogtes te brengen. Door hun vernieuwde jets kunnen zij niet alleen vliegen, maar ook inkomende projectielen snel ontwijken en zelfs tegenstanders tackelen. Naast hun vernieuwde jetpack hebben ze ook een grenade-attachment onder hun blaster rifle.

Ook the Resistance krijgt twee nieuwe speelbare characters: de “Gunner” en “Spy”, maar meer informatie is er over hen nog niet gegeven. Buiten dan dat ze gebaseerd zijn op twee nieuwe buitenaardse wezens uit The Rise of Skywalker.

Om af te sluiten krijgen Rey, Finn en Kylo Ren nieuwe skins dat gebaseerd zijn op hun uiterlijk in de nieuwe Star Wars film.

De gratis update zal morgen live gaan, maar de nieuwe jungleplaneet zal pas vanaf 20 december beschikbaar worden.

Star Wars Battlefront II is nu beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One en PC.

Vergeet ook niet te stemmen voor jouw Game van het Jaar 2019! Hier vind je een handig overzicht van de verschillende categorieën.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven