Star Wars Battlefront krijgt Turning Point

Volgende week krijgen de Season Pass houders van Star Wars Battlefront toegang tot The Battle of Jakku, het eerste uitbreidingspakket van het spel. Het DLC pack brengt echter niet alleen een nieuwe map, maar ook een compleet nieuwe mode met zich mee: Turning Point.
StarWarsBattlefrontStormTrooper
In Turning Point is het de bedoeling dat de rebellen een basis van The Empire overnemen. De basis is opgesplitst in drie kleinere basissen die allemaal moeten overgenomen worden in een race tegen de klok. Het klinkt een beetje al Conquest uit Battlefield, niet? Het grote verschil is dat eens een basis is overgenomen door de rebellen, ze voor altijd in handen van de rebellen blijft en dus niet meer heroverd kan worden. Er zullen dus keuzes gemaakt moeten worden aan beide zijden over welke basis het belangrijkst is om het volgende te veroveren.
“Let’s say there’s only 25% left of the claim process and the Empire has managed to drive away the Rebels. This means that the Empire have to choose between defending this vulnerable point or another part of the map,” zei lead level designer Dennis Brännvall. “The Rebels in turn need to decide where their next attack should be.”
star_wars_battlefront_beta
The Battle of Jakku komt op 1 december uit voor season pass houders, op 8 december kan iedereen er gratis mee aan de slag.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven