Star Wars Jedi: Fallen Order meer dan 8 miljoen keer verkocht in anderhalve maand tijd

Dat Star Wars Jedi: Fallen Order een verrassende hit was, valt ondertussen niet meer te ontkennen. Electronic Arts zelf is zelfs onder de indruk van de game.

Dat komt doordat de verkoop van Jedi: Fallen Order hun verwachtingen meer dan verbroken heeft. EA verwachtte namelijk dat de game tegen het einde van dit fiscale jaar (31 maart 2020) ‘maar’ zes tot acht miljoen keer over de toonbank zou gaan. Dat doel hadden ze echter al voordat het derde kwartaal eindigde behaald. Dat kwartaal eindigde op 31 december 2019 en Fallen Order verscheen op 15 november. “Een heel sterk resultaat voor een single-player action game”, volgens EA’s CFO Blake J. Jorgensen.
Daarom heeft EA hun verwachtingen voor Jedi: Fallen Order bijgesteld naar tien miljoen verkochte exemplaren tegen het einde van het fiscale jaar.

Star Wars Jedi: Fallen Order heeft momenteel een metacritic score van 81 en een user score van 8.1. De game kreeg op zo goed als iedere review site een score van minstens 80 en werd ook verschillende keren genomineerd voor Beste Game van het Jaar.

Ook bij ons op XPpoint werd Jedi: Fallen Order genomineerd voor Game van het Jaar 2019, maar die prijs heeft de game niet kunnen verzilveren. Jullie verkozen hem wél tot Beste Action/Adventure Game van 2019.
(Je kan alle winnaars van onze Game van het Jaar 2019 verkiezingen hier bekijken)

Star Wars Jedi: Fallen Order is nu verkrijgbaar op PlayStation 4, Xbox One en PC.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven