The Division 2 keert terug naar New York

Ubisoft heeft bekend gemaakt dat The Division 2 op drie maart terug keert naar New York om de klopjacht naar Aaron Keener op te zetten.

In Warlords of New York moet je dus de jacht opzetten naar Aaron Keener, een voormalig Division Agent dat zich tegen jou heeft gekeerd. Keener heeft, samen met zijn Rogue Agents, zijn basis opgesteld in Lower Manhattan. Van daaruit wil hij verhinderen dat de regering terug aan de macht komt, zodat die de orde kunnen herstellen.

Je zal het tegen Keener’s Agents moeten opnemen in iconische locaties zoals Two Bridges, Chinatown en Wall Street. Als je zo’n Rogue Agent hebt verslaan, speel je die meteen ook vrij als speelbaar personage. Daarom hebben ze elk hun eigen unieke vaardigheden.

Naast het nieuwe verhaal brengt Warlords of New York ook enkele gameplay verbeteringen met zich mee. Zo worden de Dark Zones opgefrist en krijgen ze terug een eenvoudiger Rogue-systeem. De level cap stijgt van 30 naar 40, er komt een “oneindig progressiesysteem” en speler kunnen vier nieuwe vaardigheden unlocken. Daarnaast worden er ook nieuwe wapens en uitrustingen geïntroduceerd.

The Division 2 zal ook de introductie van Seizoenen zien. Iedere drie maanden zal er een endgame event komen met een nieuwe vijand en netwerk om op te sporen. Elk met hun eigen verhaal en unieke beloningen. Het eerste seizoen start een week na de lancering van Warlords of New York.
Naast de seizoensgebonden manhunt, zullen er ook nieuwe in-game activiteiten ‘Leagues’ komen. Die Leagues zijn een reeks uitdagingen die spelers kunnen voltooien om beloningen te verdienen.
Global Events, tijdsgebonden in-game activiteiten, keren ook terug. Daarin worden spelers beloond om specifieke opdrachten te voltooien.
Spelers die nog meer in-game beloningen willen ontvangen kunnen de Season Pass aanschaffen.

Spelers dat The Division 2 al bezitten kunnen de uitbreiding afzonderlijk aanschaffen. Voor nieuwe spelers zal de uitbreiding gebundeld zitten in de nieuwe edities van de game. Die nieuwe edities zijn de Warlords of New York Edition en de Warlords of New York Ultimate Edition.

De content van Warlords of New York is enkel speelbaar voor spelers dat level 30 en World Tier 5 hebben bereikt. Nieuwe spelers kunnen een level boost kopen om meteen met de uitbreiding aan de slag te kunnen.

Tom Clancy’s The Division 2 is nu verkrijgbaar op PlayStation 4, Xbox One en PC. In maart verschijnt de game ook op Google Stadia.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven