The Division best verkopende Ubisoft game ooit

Ubisoft heeft in een persbericht meegedeeld dat Tom Clancy’s The Division de best verkochte Ubisoft game ooit is. Tenminste in de eerste 24 uur na release.

“We zijn ontzettend tevreden met de recordbrekende lancering van The Division,” zegt David Polfeldt, Managing Director van Ubisofts Massive studio. “The Division toont waar Ubisoft voor staat. Het Massive team en alle andere studios hebben op de toppen van hun kunnen gepresteerd in een succesvolle samenwerking. Dit levert een goede, innovatieve en vermakelijke game op.”

The Division heeft op de eerste dag ook al het record van het totaal aantal verkochte games gebroken. Het oude record stond op naam van Watch_Dogs. Zo staat Ubisoft nu met drie games in de top 4 van de beste lanceringen van nieuwe IP’s: op 1 staat Destiny, en dan Tom Clancy’s The Division, Watch_Dogs. De top 4 wordt afgesloten door Assassin’s Creed. Cijfers heeft Ubisoft echter wel niet gegeven.

“De release van The Division is een fantastische prestatie en laat de ongeëvenaarde capaciteit zien van Ubisoft om fantastische nieuwe games te maken, die vervolgens uitgroeien tot entertainment blockbusters,” zegt Yves Guillemot, mede-oprichter en CEO Ubisoft. “Dit is een memorabele dag voor Ubisoft, maar nog belangrijker is het begin van de blijvende betrokkenheid van miljoenen spelers in de wereld van The Division, waarvan wij zeker zijn dat gamers ervan zullen houden.”

The Division is nu te koop op PC, PlayStation 4 en Xbox One
 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven