The Division bèta breekt records

Dat er veel gamers uit kijken naar Tom Clancy’s The Division is nog maar eens duidelijk geworden: de bèta heeft maar liefst 6,4 miljoen gamers aangetrokken.
Met die 6,4 miljoen spelers is dit meteen de meest gespeelde bèta op current gen platform voor een nieuw IP. Er is gemiddeld 4 uur en 52 minuten gespeeld, 30% van die tijd werd in The Dark Zone (een PvP zone) gespeeld. 2,5 miljoen gamers zijn Rogue gegaan in die zone, met andere woorden: een derde van de spelers stelde zijn/haar eigen prioriteiten voor die van de groep en heeft gemoord voor betere loot.

“We willen de miljoenen mensen die de open beta hebben gespeeld graag bedanken”, zegt Magnus Jansen, Creative Director, Ubisoft. “We hopen dat iedereen heeft genoten en we kijken uit naar een succesvolle lancering van de game. We kunnen niet wachten om iedereen de mogelijkheid te geven de volledige game te ervaren wanneer The Division verkrijgbaar is, vanaf 8 maart.”

Tom Clancy’s The Division verschijnt 8 maart op PC, Xbox One en PlayStation 4

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven