The Last of Us Part II zal tijdens PAX East speelbaar zijn

Naughty Dog heeft bevestigd dat The Last of Us Part II tijdens PAX East in Boston speelbaar zal zijn.

De demo zal spelers een uur aan gameplay voorschotelen waarin ze met Ellie en Dina op patrouille gaan om de buurt rond hun thuis vrij van geïnfecteerden te houden.
Als dat je wat bekend voorkomt, dan heb je vorig jaar vast een van de vele gameplay video’s gezien van enkele persleden dat met die demo aan slag konden gaan. Voor jouw gemak hebben we de video dat GamesRadar+ postte hieronder gelinkt.

PAX East is de laatste grote game show in Noord-Amerika voordat de game in de rekken verschijnt, het is ook de eerste keer dat het publiek met de game aan de slag zal kunnen gaan. Moest je zelf naar PAX kunnen gaan, reserveer je best een plaatsje om met de demo aan de slag te kunnen gaan.

Boston is ook de stad waar The Last of Us startte (als je de proloog in Texas niet mee telt). Het is ook de stad waar het spel voor het eerst publiek speelbaar was, dat was tijdens PAX East 2013.

The Last of Us Part II verschijnt 29 mei exclusief op PlayStation 4.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven