Tom Clancy’s The Division Year One content voorgesteld

Ubisoft heeft net de DLC plannen voor het eerste jaar Tom Clancy’s The Division voorgesteld. Het gaat om een combinatie van gratis en betaalde DLC.
DUTCH_SEASONPASS_THE_DIVISION
Er komen twee gratis uitbreidingspakketten, namelijk Invallen en Conflict. 

 • Invallen: In april komt de eerste gratis update uit. Deze nieuwe update introduceert een volledig nieuwe en uitdagende end-game activiteit, speciaal ontwikkeld voor het spelen als groep. Teams krijgen de kans om hun vaardigheden te testen wanneer ze geconfronteerd worden met wat lijkt op een onstopbare kracht. Hierdoor kunnen ze high-level wapens en uitrusting verkrijgen. De update voegt ook één van de community’s meest gewilde kenmerken toe: ruilen. Dit geeft spelers binnen hetzelfde team de mogelijkheid om tijdens een co-op game sessie buit te ruilen.
 • Conflict: In mei verschijnt de tweede gratis update. Deze update bevat nieuwe kenmerken die worden toegevoegd aan de Darkzone en een nieuwe inval in het iconische Columbus Circle.

Als je een Season Pass koopt krijg je ook de drie onderstaande DLC-packs gratis, ze zullen ook los verkrijgbaar zijn als je geen Season Pass koopt.

 • Ondergronds
  De eerste grote uitbreiding is beschikbaar in juni. Spelers ontdekken in deze uitbreiding de ondergrondse wereld van New York City. Met maximaal drie andere agenten jaag je op andere dodelijke agenten door eindeloze doolhoven van ondergrondse tunnels en metrostations.
 • Overleven
  De tweede uitbreiding is aanstaande zomer beschikbaar. Spelers moeten zo lang mogelijk overleven door essentiële benodigdheden te verzamelen in een zeer vijandige omgeving.

 

 • De grote confrontatie
  Volgende winter ontstaat er een nieuwe bedreiging als spelers en hun team zich voorbereiden om zich te verdedigen tegen een meedogenloze vijand.

Naast alle uitbreidingen zal The Division gedurende het jaar nog gratis updates krijgen met daarin nieuwe features zoals Loot Trading, nieuwe Gear Sets, nieuwe wapens en nieuwe uitdagingen in de vorm van missies en een Challenge Mode.
Alle DLC zal een maand vroeger op Xbox One verschijnen.

Tom Clancy’s The Division verschijnt 8 maart op PC, Xbox One en PlayStation 4

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven