Turkse journaliste linkt GTA IV cheats aan mislukte staatsgreep

Een Turkse journaliste van Atv heeft nieuwe informatie gevonden over de mislukte coup in Turkije: een boekje met cheats voor GTA IV.
Veel Turkse media scharen zich achter President Erdogan na de mislukte coup van 15 juli. Daardoor is het thema niet van de tv weg te slaan, overal wordt er wel bewijs gevonden tegen iemand en zo aan de mislukte staatsgreep gelinkt.
Maar dat dit niet altijd even correct verloopt was te zien in een reportage van een journaliste op atv. Zo zien we dat ze door vuilnis zoekt en een notitieboekje boven haalt met wat telefoonnummers lijken. Bovenaan het blad kan je echter zien dat het om een lijstje gaat met GTA IV cheats. Iemand die ooit de game heeft gespeeld weet dat je met Nico’s gsm naar verschillende nummers kan bellen om zo te cheaten. In het bewuste lijstje zien we onder meer de cheat voor health, armor en cash. De journaliste ziet er echter geen graten in en linkt de lijst prompt aan de coup. Zo zie je maar dat je blijkbaar ook in het echte leven een helikopter kan spawnen.
 
https://youtu.be/-GZRLSmfrv4

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven