Ubisoft toont zijn E3 line-up, of toch een deeltje er van

E3 loert nu echt om de hoek, dus vond Ubisoft het nodig om ons al een beetje te teasen met hun line-up. Of toch een deel, aangezien er veel onaangekondigde games van de partij zullen zijn.

Naast South Park: The Fractured But Whole, Far Cry 5 en de nieuwe Assassin’s Creed game zullen ook The Crew, Just Dance en enkele nog onaangekondigde games van de partij zijn.

“E3 is een moment van opwinding en trots, niet enkel voor Ubisoft maar voor de hele industrie,” zegt Yves Guillemot, CEO en co-founder van Ubisoft. “Uiteindelijk zijn Ubisofts games het resultaat van de collectieve inspanningen van onze getalenteerde teams over de hele wereld, van samenwerkingen met de grootste namen in entertainment en de bijdragen van de spelers. Daarom kunnen we niet wachten om de duizenden fans – en miljoenen kijkers thuis – onze unieke manier van het creëren van werelden tonen en de actievolle line-up te laten ontdekken.”

De Ubisoft E3 Livestream kan je maandag 12 juni om 22 uur, hier, op XPpoint bekijken!

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven