Ubisoft viert 30ste verjaardag op E3 2016

Ubisoft mag dit jaar hun 30ste verjaardagskaarsje uitblazen, tijdens hun E3 2016 persconferentie willen ze dus groots uitpakken.
Dit zullen ze doen door meer informatie te geven over langverwachte games zoals For Honor, Watch_Dogs 2, en Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands. Maar ze willen ook verrassen met nog onaangekondigde games. De livestream zal maandag 13 juni om 22:00 te bekijken zijn op YouTube, Twitch en op de site van Ubisoft zelf.

Ook op de beursvloer zal er genoeg te beleven zijn, onder andere deze games zullen aanwezig zijn:

  • For Honor: De game die wordt ontwikkeld door Ubisoft Montreal gooit spelers in de chaos van het slagveld tijdens een oorlog tussen drie grote facties: de brutale Ridders, de wrede Vikingen en de raadselachtige Samurai. Voor ieder gevecht kunnen spelers kiezen met welke strijder van de ‘Helden van het Pantheon’ zij willen spelen. Met de verschillende vaardigheden en wapens vechten zij voor land, volk en eer en worden alle soldaten, boogschutters en vijandige Helden die in de weg staan een kopje kleiner gemaakt.
  • Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands: In de nabije toekomst leiden spelers een team van Ghosts, een vierkoppig U.S. Elite Special Operations team. In Ghost Recon Wildlands gaan ze op pad om het Santa Blanca drugskartel te vernietigen. Dit kartel is een ondergrondse macht en vormt een groeiende, wereldwijde bedreiging in het door Ubisoft bedachte schitterende, doch gevaarlijke Bolivia.
  • South Park: The Fractured But Whole: Duik in de door misdaad geteisterde onderbuik van South Park als de nieuwste aanwinst van Coon & Friends. Als New Kid moeten spelers hun superkrachten gebruiken om de misdaad te bestrijden en onderdeel te worden van de meest geliefde superheldenfranchise aller tijden.
  • Eagle Flight: In deze exclusief voor Virtual Reality ontwikkelde game razen spelers als een arend door het luchtruim van Parijs en ervaren zij de vrijheid van het vliegen. Spelers strijden tegen vijanden in razendsnelle multiplayergevechten met maximaal twee teams van 3 of spelen meer vliegvaardigheden vrij in singleplayer, waarmee zij hun arend sierlijk door de iconische herkenningspunten van de stad navigeren.

“E3 is altijd een zeer speciaal moment waarop iedereen in de entertainmentindustrie hun best doet om gamers te verbazen en hun aandacht te grijpen. Voor de Ubisoft teams is het een tijd van trots en spanning, aangezien ze eindelijk de games kunnen laten zien waar ze zoveel passie in hebben gestopt en waarop ze direct feedback krijgen van spelers en collega’s. Onze industrie heeft zich enorm ontwikkeld in de afgelopen 30 jaar, maar mijn liefde en respect voor de ongelimiteerde passies en talenten van ontwikkelaars en spelers is onveranderd gebleven. De game-industrie zet de stijgende lijn voort met krachtige nieuwe platformen die ruimte bieden aan meer creativiteit en tot de verbeelding spreken. Meer dan ooit tonen games hoe ze de toekomst van entertainment gaan vormen. Ik kan niet wachten om op E3 te zien wat de toekomst ons gaat brengen.” –Yves Guillemot, medeoprichter en CEO van Ubisoft.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven