[UPDATE] Playstation Now binnenkort ook bij ons

Update: Volgens een woordvoerder van Sony was het de bedoeling dat PlayStation Now gisteren (19 mei) al live zou gaan bij ons. Het netwerk was echter te onstabiel. Daardoor werd de launch uitgesteld naar vandaag. Het netwerk is echter wel nog niet ‘live’. Dit zou volgende week ergens moeten gebeuren, de kans is groot dat dit zal gebeuren wanneer PSN op woensdag even offline gaat wegens onderhoud. Er zijn ondertussen al wel enkele meldingen door spelers gemaakt dat PlayStation Now werkt.
Origineel bericht: Het lijkt er op dat de streaming service van Sony, PlayStation Now, binnenkort ook bij ons beschikbaar zal zijn.
De service is voorlopig officieel alleen in de VS gelanceerd. In het Verenigd Koninkrijk en een aantal andere landen in Europa is er enkele maanden geleden een béta geweest en nu ziet het ernaar uit dat Playstation Now ook in Europa officieel gelanceerd zal worden.
Playstation heeft officieel nog niks bekend gemaakt, maar als je aan de bèta deelgenomen hebt kan je de app opnieuw downloaden. Daar zie je de optie om jouw proefperiode te starten. Jammer genoeg krijg je momenteel alleen te zien dat deze content niet beschikbaar is. Als je door de vele games bladert kan je proberen een titel op te starten. Dit resulteert echter alleen maar in een crash van PlayStation Now.
Momenteel biedt Playstation Now meer dan 200 games die kunnen gestreamed worden voor een bedrag van €16,99/maand.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven