Vecht als Han Solo in Star Wars Battlefront

DICE heeft bekend gemaakt dat je met Han Solo, Leia Organa en Emperor Palpatine als Hero Units aan de slag kan in Star Wars Battlefront.
SWB_HanSolo
Han Solo zal vergelijkbaar zijn met een Rebel Trooper, maar hij beschikt wel over Rapid Fire wat inhoudt dat hij zo snel kan schieten als jij je trigger kan indrukken. Daarnaast beschik je ook nog over Lucky Shot wat handig zal zijn om voertuigen meer te beschadigen. Als laatste voordeel heeft Han ook nog Shoulder Charge dat kan dienen als een extra snelle en korte sprint.
SWB_Leia
Als je als Leia wilt spelen speel je een meer ondersteunende rol. Zo veranderd iedere rebel dat bij haar spawnt in een Alderaan Honour Guard, die een pak krachtiger is. Leia beschikt ook over haar Trooper Bane waarmee ze een Storm Trooper met één schot kan uitschakelen, daarnaast heeft ze ook een Squad Shield bij haar. Om alles af te ronden draagt ze ook health boosts en power-ups.
SWB_Palpatine
Het zou geen Star Wars Battlefront zijn als je niet als Sith kan spelen. En nu krijg je de kans om met de grootste bad guy te spelen: Emperor Palpatine. Als je als hem speelt dan beschik je over Force Lightning waarmee je de bekende bliksemstralen uit je vingertoppen tovert, Chain Lightning een krachtigere variant waarmee je alle vijanden in de buurt schade mee toe brengt en als laatste beschik je over Force Dash.
Daarnaast veranderen alle Storm Troopers die in zijn buurt spawnen automatisch in Shock Troopers. Palpatine draagt ook power-ups en health boosts die hij kan droppen.

Star Wars Battlefront verschijnt op 17 november op PC, PlayStation 4 en Xbox One

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven