Wat mogen we straks van de PlayStation Meeting verwachten?

Nog geen drie maand geleden heeft Sony officieel bekend gemaakt dat PlayStation 4 Neo echt bestaat, straks zal die dan ook echt voorgesteld worden. Maar waaraan kunnen we ons nog verwachten? Heel waarschijnlijk een twee uur durende hardware voorstelling.

PlayStation Neo

Het grootste deel van de meeting straks zal heel waarschijnlijk over Neo, de verbeterde PS4, gaan. Zo zullen we zien dat die 4K zal ondersteunen en wat die verbeteringen zullen betekenen voor diegenen dat nu al een ‘gewone’ PlayStation 4 in huis hebben staan. Verder zal ook de prijs en release datum worden vrijgegeven.

PlayStation 4 Slim en nieuwe DualShock 4 controller

Naast Neo zal ook de Slim, deze keer officieel, voorgesteld worden. Of er nog veel nieuws over verteld zal worden is niet duidelijk sinds dat we alle hoeken van de console al hebben kunnen bekijken. Zelfs de ingewanden van de console kennen geen geheimen meer voor ons.
https://youtu.be/1AXERz8sjuA
Ook de nieuwe Dualshock 4 controller zal voorgesteld worden, maar opnieuw, of ze daar nog iets nieuws over zullen kunnen vertellen is een raadsel aangezien ook die op het net al uitvoerig is besproken.

PlayStation VR

Hoewel de PSVR binnen een kleine maand al te koop is zal Sony de Virtual Reality headset nog eens in de spotlight stellen. Dit zal dan waarschijnlijk in de vorm van een stage demo zijn.

PS Vita

Ok, hier zullen we waarschijnlijk niet op moeten hopen. Maar het zou toch leuk zijn om de handheld nog eens in de spotlight te zien.

Waar kan je kijken?

Hier. Later vanavond, rond 20u, lanceren we een nieuwe pagina met de Livestream. Hou dus zeker XPpoint in het oog.
 
 
 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven