Watch Dogs 2: Human Conditions DLC voorgesteld

Je hebt het misschien al gemerkt dat Watch Dogs 2 deze week een patch van maar liefst 11GB kreeg. Wel, die was om het Human Conditions DLC voor te bereiden.
In Human Conditions zal je toegang krijgen tot 3 nieuwe operaties: Automata, Bad Medicine en een nog onbekende operation.
In Bad Medicine moet je het opnemen tegen een hackers groepering dat een ziekenhuis doormiddel van ransomware gegijzeld houd. In deze missie zal je de hulp krijgen van een oude bekende: Jordi Chin.
In Automata besluiten Wrench en Marcus de nieuwe zelfrijdende auto van Newland te hacken, enkel maar om te zien of het hen lukt. Maar zo stuiten ze op een onderliggende technologie dat zelf beslist of een chauffeur een ongeval met de auto kan of mag overleven.
Met het DLC pack krijg je toegang tot nieuwe gebouwen, auto’s en wapens, maar ook een nieuwe soort vijand dat jouw hacks kan counteren. Het pack zal ongeveer 5 uur aan gameplay met zich mee brengen.

Watch Dogs 2: Human Conditions DLC verschijnt 21 februari op PlayStation 4. Xbox One en PC gamers kunnen er vanaf 23 maart mee aan de slag.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven