Watch Dogs 3 is op komst en zal zich in Londen afspelen

Twee jaar geleden dook er een gerucht op dat Watch Dogs 3 zich in Londen zou afspelen. Nu blijkt dit gerucht zo goed als bevestigd.

Laat ik starten aan het begin van dit verhaal: in februari van 2017. Watch Dogs 2 kreeg toen een patch van 10GB groot die, onder andere, een alternatief einde aan het spel toevoegde. Het alternatieve einde is grotendeels hetzelfde als het origineel: Dedsec en Marcus verslaan nog steeds Blume en het ctOS systeem. Het is het einde van de vernieuwde cutscene die echt iets nieuws met zich mee bracht: een audiobestand van conversatie tussen twee onbekende mannen. Ze bespreken de acties van Dedsec en de globale gevolgen ervan. Op zich niet zo speciaal, maar de titel van dat audiobestand zijn de coördinaten voor Londen.

En omdat niet elke game ontwikkelaar zomaar een alternatief einde aan zijn games geeft, dachten vele fans dat dit een hint moest zijn naar de locatie van de volgende Watch Dogs.

Een gerucht die ikzelf niet geloofde, en dus niet met jullie meedeelde. Nu blijkt dat ik toen fout was, want deze hint blijkt correct te zijn.
Tenminste als we Jason Schreier van Kotaku mogen geloven, die de locatie van Watch Dogs 3 zo goed als bevestigd heeft.

Wanneer Watch Dogs 3 zal verschijnen is nog niet bekend. Er is een zeer grote kans dat de game tijdens E3, later in juni, voorgesteld zal worden. Volgens geruchten zou de game verschijnen op de volgende generatie van consoles.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven