Watch_Dogs 2 bevestigd, dit jaar geen nieuwe Assassin’s Creed

Vorige maand leek het er al op en nu is het bevestigd. Er komt dit jaar geen Assassin’s Creed game maar Watch_Dogs 2 komt wel.
Ubisoft heeft vandaag hun financiële resultaten voorgelegd aan de investeerders, maar ze hebben ook een blik naar de toekomst geworpen. Zo is het duidelijk geworden dat er dit jaar geen nieuwe Assassin’s Creed game komt maar wel een nieuwe Watch_Dogs.
Bij de release van Assassin’s Creed Unity hebben de ontwikkelaars bij Ubisoft een lesje geleerd om geen games meer te rushen. Dat zeiden ze zelf. Ubisoft vindt dat het geen probleem is om een jaar geen game uit te brengen omdat je zo meer tijd hebt om een spel af te leveren dat beter is afgewerkt. In 2017 komt er wel een nieuwe Assassin’s Creed game, deze zou plaats vinden in Egypte.
Dat er een nieuwe Watch_Dogs aan zat te komen hing al een tijdje in de lucht, zo waren er CV’s opgedoken met de naam van de game er op.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven