Watch_Dogs is deze week gratis via Uplay

Ubisoft geeft de komende zeven dagen Watch_Dogs gratis weg op Uplay.
In Watch_Dogs speel je als Aiden Pearce, een verbitterde hacker dat op wraak uit is tegen de moordenaars van zijn nicht. Gaandeweg krijgt hij controle over CToS, een systeem dat alle elektronica in Chicago met elkaar verbind. Hierdoor krijgt hij niet alleen toegang tot smartphones van iedereen, maar kan hij ook de veiligheidssystemen van de stad overnemen en naar zijn hand zetten.
Watch_Dogs verscheen in 2014 op PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One en PC maar kon niet echt op een positief onthaal rekenen door dat de game niet echt voldeed aan de vooropgestelde verwachtingen. Ik denk dat iedereen die eerste E3 showcase van de game nog herinnerd.
Maar laat dat zeker geen excuus zijn om deze, toch wel goede game, links te laten liggen. Zeker omdat die deze week gewoon gratis te verkrijgen is. Watch_Dogs is blijft, naar mijn mening, een goede game dat gewoon slachtoffer is geworden door de overdreven hype er rond voor de release.
Hier kan jij jouw exemplaar gratis verkrijgen. Je kan de game nu al pre-loaden, maar hij is pas vanaf 17 uur deze namiddag speelbaar.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven