Woolfe: The Red Hood Diaries backers krijgen toch hun beloning

De backers van het spel Woolfe: The Red Hood Diaries zullen toch hun backersbeloning krijgen, ondanks dat de Belgische studio GRIN failliet is.
Woolfe zou de game geweest zijn dat GRIN op de internationale kaart zou zetten maar jammer genoeg werd het eerste deel van de game maar matig ontvangen. Het project kende toch een goeie start, GRIN haalde via Kickstarter op amper een maand $72,139 op, maar eens het spel uit kwam bleef de winst uit. Dit leidde jammer genoeg naar het faillissement van GRIN op .
Hierdoor konden sommige beloningen voor backers niet meer opgestuurd worden.
Maar daar komt nu verandering in want Woolfe is opgekocht door het Britse Rebellion.  Zij zullen zorgen dat iedereen tegen het einde van het jaar zijn beloning zal krijgen. Of ze echt iets met de game zelf zullen doen weten ze nog niet, dit omdat Woolfe werkt op de Unreal 3 Engine die niet werkt met hun eigen engine Asura. Woolfe ging normaal ook op console verschijnen, maar dit zal niet meer gebeuren.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven