Xbox Series X zal niet de enige nieuwe Xbox zijn

Tijdens The Game Awards verraste Microsoft iedereen met de officiële aankondiging van de nieuwe Xbox Series X. Nu blijkt dat we de naam allemaal verkeerd begrepen hebben.

Dat liet een vertegenwoordiger weten in aan Business Insider. De nieuwe Xbox dat tijdens de kerstperiode van 2020 zal lanceren zal gewoon “Xbox” heten, zoals de eerste generatie van Microsoft’s console. De “Series X” is gewoon het model, zoals we nu het onderscheid maken tussen de Xbox One S en One X. Die mededeling bevestigd dus ook meteen dat er meer dan één nieuwe Xbox console aankomt.

“The name we’re carrying forward to the next generation is simply Xbox. And at The Game Awards you saw that name come to life through the Xbox Series X.
Like the first Xbox generation, the next one is simply named “Xbox.”

De nieuwe benaming komt er omdat Microsoft het eenvoudiger wil maken voor de consument. De “Series X” zou het, voor Microsoft, gewoon makkelijker maken om in de toekomst nieuwe consoles aan de line-up toe te voegen.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven