XPpoint blaast eerste verjaardagskaarsje uit!

Vandaag exact 1 jaar geleden schreef ik mijn eerste artikel voor XPpoint. Het was een klein stukje over de Rockstar Editor dat naar GTA 5 op console kwam.
Toen had ik al veel ideeën voor deze site, sommige zijn uitgewerkt anderen zijn dan weer (tijdelijk) opgeborgen. Maar ik had nooit gedacht dat XPpoint op amper 1 jaar zo zou groeien. In de eerste maanden kreeg de site amper 5 lezers per dag, vijf daar van waren vrienden van mij, maar nu trekken we gemiddeld 200 lezers op een dag. Wat voor mij persoonlijk heel wat is.
Dus wil ik nu even van de gelegenheid gebruik maken om ‘Dank U’ te zeggen.
Dank u om iedere dag hier in te checken om het laatste gaming nieuws te komen lezen. Zonder jullie was dit nooit mogelijk geweest. Ook zou ik Cedric, het eerste redactielid van XPpoint bedanken. Hoewel je niet veel schrijft ben je toch onmisbaar voor de site geworden. Ook Seppe, die ondertussen niet meer voor ons schrijft wil ik bedanken voor zijn inzet.
Voor het komende jaar zijn hebben we het plan om meer in te zetten op YouTube met livestreams en als we het materiaal bijeen krijgen ook video reviews. Eigenlijk willen we meer reviews en previews in het algemeen maken, maar games kosten nu eenmaal veel geld dus kunnen we (momenteel) niet alle games die verschijnen reviewen.
Naast die plannen willen we ook de community, jullie dus, ook meer gaan betrekken. Maar die plannen zijn nog in de maak. Later meer daar over.
 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven