6v6 free-to-play hero shooter Marvel Rivals onthuld

Marvel Games heeft Marvel Rivals aangekondigd. Het is een free-to-play 6v6 hero shooter in de sfeer van Overwatch.

Marvel Rivals is in ontwikkeling bij Marvel Games en Chinese NetEase. In de game zal je aan de slag kunnen gaan met verschillende bekende en minder bekende personages zoals Iron Man, Spider-Man, Doctor Strange, Peni Parker, Luna Snow en vele anderen. Elk personage zal hun eigen speciale krachten krijgen, maar wat deze hero shooter van de anderen onderscheid is dat de personages samen kunnen werken om hun krachten letterlijk te bundelen.

Marvel Rivals zal naast de PvP gameplay ook een overkoepelend verhaal krijgen dat alle gevechten mooi aan elkaar knoopt. Rivals draait helemaal rond een gevecht tussen Doctor Doom en een vijand uit het jaar 2099. Dat gevecht zorgt er namelijk voor dat verschillende universums en tijdlijnen met elkaar botsen in de Timestream Entanglement.

Marvel Rivals is momenteel enkel bevestigd voor PC, al zijn er geruchten dat er ook een mobile versie aankomt. De game heeft nog geen releasedatum, maar je kan je wel al inschrijven voor de gesloten Alpha test die in mei van start zal gaan.

Reageer

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven