Among Us tv-serie strikt Elijah Wood en Ashley Johnson

Inner Sloth’s Among Us animatiereeks heeft een deel van zijn cast bekend gemaakt. Blijkt dat de crew van The Skell redelijk wat bekende stemmen zal krijgen.

De reeks dat gebaseerd op de populaire game gebaseerd zal zijn, is een coproductie van Inner Sloth en CBS Studios en wordt geproduceerd door Owen Dennis. Bekend van Infinity Train. Dat de reeks in de maak was is echter oud nieuws, maar dankzij Deadline is nu ook een deel van de cast bekend. Dit zijn hun rollen:

  • Red (Randall Park): Kapiten van The Skell: een people-pleaser en opschepper. Zijn taak: leiding nemen en zelfverzekerd zijn. Leuk weetje: hij promoveerde door zijn eigen falen.
  • Purple (Ashley Johnson): Hoofd van Beveiliging: doet alles in het belang van veiligheid, wantrouwig, een sarcast. Haar taak: pretbederver zijn. Leuk weetje: vertrouwd niemand.
  • Orange (Yvette Nicole Brown): HR: zwakke zakelijke “ja man”. Haar taak: Overbodige kosten elimineren, is zelf een overbodige kost. Leuk weetje: Ontslaat jou via e-mail.
  • Green (Elijah Wood): Onbetaalde interim: Is blij erbij te zijn. Zijn taak: Wat ze gezegd worden te doen. Leuk weetje: wordt betaald in pizza.

Wanneer en waar de reeks juist te bekijken zal zijn is nog niet bekend. Among Us de game is nu speelbaar op PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series S|X, Nintendo Switch, iOS en Android.

Reageer

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven