Assassin’s Creed: The Ezio Collection trekt naar Nintendo Switch

Ubisoft heeft zopas bekend gemaakt dat Assassin’s Creed: The Ezio Collection op 17 februari voor Nintendo Switch zal verschijnen.

Assassin’s Creed: The Ezio Collection bevat naast de drie games meteen ook alle verschenen DLC én twee kortfilms die de verhaallijn van Ezio Auditore da Firenze afmaken.

  • Assassin’s Creed II. In dit verhaal belichamen spelers Ezio, een nieuwe Assassin die de dodelijke lijn van zijn voorouders voortzet in, onder andere, Florence en Venetië uit het Renaissancetijdperk. Floreer in een omgeving die rijk is aan macht, wraak en samenzwering. Beleef een tijd van kunst, aangescherpt met wapens en instrumenten die zijn ontworpen door de legendarische Leonardo da Vinci.  
  • Assassin’s Creed Brotherhood. In Ezio’s voortdurende strijd tegen de machtige Tempeliersorde, reizen de fans naar de meest gerenommeerde stad van Italië, Rome, centrum van macht, hebzucht en corruptie. Dit vereist niet alleen kracht, maar ook leiderschap, aangezien Ezio een heel Broederschap aanvoert die zich aan zijn zijde schaart.  
  • Assassin’s Creed Revelations. In deze game moet Ezio zijn leven achterlaten in een zoektocht naar antwoorden. Spelers treden in de voetsporen van de legendarische mentor, Altaïr, op een reis van ontdekking en openbaring. Dit gevaarlijke pad leidt hem naar Constantinopel, het hart van het Ottomaanse rijk, waar een groeiend leger van Tempeliers de regio dreigt te destabiliseren. 
  • Assassin’s Creed Lineage en Assassin’s Creed Embers. Twee films over Ezio die nog verder in zijn levensverhaal duiken.

De Switch versie van de bundel, dat eerder ook al op PlayStation 4, PC en Xbox consoles verscheen, krijgt zo een paar eigen nieuwigheden zoals HD Rumble, touchscreen support en een verbeterde HUD.

Assassin’s Creed: The Ezio Collection verschijnt 17 februari op Nintendo Switch.

Reageer

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven