Avatar: Frontiers of Pandora is goud gegaan

Ubisoft heeft, via twitter, laten weten dat Avatar: Frontiers of Pandora goud is gegaan. In de tweet bedankt het Zweedse Ubisoft Massive en de vele andere studio’s die aan de ontwikkeling van de game meehielpen.

Wanneer een game “goud gaat” wil dit zeggen dat de game van begin tot eind speelbaar is, het is dan ook deze versie dat op discs gebrand wordt om dan verkocht te worden. Dit wil echter niet zeggen dat de ontwikkeling van de game helemaal afgelopen is, de verschillende teams dat binnen Ubisoft aan de Avatar game werken, zijn nu namelijk druk in de weer om een eerste patch voor de game te maken. Deze zou de meeste problemen en bugs dat nog in de game zitten moeten verwijderen.

In Avatar: Frontiers of Pandora speel je als een Na’vi die ontvoerd en opgevoed is door het geldzuchtige RDA. Na vijftien jaar vind je eindelijk vrijheid, maar ben je een vreemde op jouw eigen planeet. Het is nu aan jou om terug in contact te komen met jouw roots, ontdekken wat het betekend een Na’vi te zijn en om Pandora te beschermen, de wapens op te nemen tegen het RDA.

Avatar: Frontiers of Pandora verschijnt 7 december op PC, PlayStation 5 en Xbox Series S|X.

Reageer

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven