Baldur’s Gate 3 komt dit jaar nog naar Xbox

Baldur’s Gate 3 zou tussen september en november naar Xbox komen. Dat was toch de belofte van Larian Studios toen het de release op Microsoft’s console uitstelde.

Nu is oktober, de maand tussen september en november, zo goed als gedaan en heeft de Xbox-versie van de populaire RPG nog geen nieuwe releasedatum. Dit zorgt er voor dat fans zich beginnen afvragen of de game dit jaar wel degelijk nog naar Xbox zal komen.

Michael Douse, directeur van uitgeverij bij Larian Studios heeft via een reactie op Twitter laten weten dat de game wel degelijk nog dit jaar naar Xbox zal komen.

De Xbox release van Baldur’s Gate 3 werd uitgesteld omdat de studio problemen heeft de splitscreen co-op te doen werken op Xbox Series S. Ondanks het uitstel zal de Series S console geen splitscreen co-op ontvangen bij release. Het zal meteen ook de eerste game op Xbox Series S zijn dat niet alle features van de Series X versie zal ontvangen.

Reageer

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven