Battlefield 2042

Battlefield 2042 beta datum gelekt

Het lijkt er op dat de datum waarop de Battlefield 2042 beta van start zal gaan is gelekt. En als we het mogen geloven, moeten we er helemaal niet lang meer op wachten.

Volgens de Chinese streamingwebsite BiliBili zou de beta namelijk op 6 oktober van start gaan en tot 9 oktober duren. De beta zal echter alleen toegankelijk zijn voor spelers dat de volledige game al gepre-ordered hebben, als deel van hun pre-order bonus.

De advertentie was opgemerkt door industrie insider Tom Henderson, die eerder deze maand al aangaf dat de beta van 6 tot en met 8 oktober plaats zou vinden. Met het uitstel van de volledige game zou het, volgens Henderson, best mogelijk zijn dat dit om ouder promotioneel materiaal gaat en dat de beta later plaats zal vinden. De insider liet meteen ook weten dat er een Battlefield 2042 aankondiging op de planning stond voor 29 september. Die aankondiging zou gepaard gaan met een nieuwe trailer. Het is nu dus afwachten tot morgen om te zien of dit klopt.

Dat de beta er aan komt, daar is geen twijfel over. Het is nu alleen nog maar wachten op de officiële aankondiging van EA.

Battlefield 2042 verschijnt 19 november op PlayStation 5, PlayStation 4, PC, Xbox One en Xbox Series X/S.

Reageer

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven