Battlefield 2042

Bevestigd: Battlefield 2042 beta start op 6 oktober

Het was eerder vandaag al gelekt, maar nu dus ook bevestigd: de Battlefield 2042 beta zal op 6 oktober van start gaan. Dat heeft EA zopas gemeld.

Alle spelers dat de game al besteld hebben zullen dus vanaf 6 oktober (9 uur ’s ochtends) tot en met 10 oktober (9 uur ’s ochtends) met de open beta aan de slag kunnen gaan. Maar voor alle andere spelers is er ook goed nieuws, want de beta zal voor iedereen beschikbaar zijn op 8 en 9 oktober.

Tijdens de beta zal je aan de slag kunnen gaan met de vier specialisten, die elk hun eigen specialiteiten en eigenschappen hebben. Zo kan je kiezen voor Boris, een Russische genist met een SG-36; Casper, een Zuid-Afrikaanse expert op het gebied van camouflage en langeafstandsaanvallen (een sniper dus), Falck, een Duitse medic en Mackay, een Canadees met een grapple gun.

De beta zal wel gelimiteerd zijn tot één enkele map en game modus: Conquest op de map Orbital, , die is gesitueerd in Kourou (Frans-Guyana), gaan spelers in vijandige omstandigheden een race tegen de klok aan terwijl ze strijden rond een locatie waarvanaf elk moment een raket kan worden gelanceerd. Sectoren op deze map zijn onder andere het Assembly Building, het Launch Platform en de Crawlerway die de twee met elkaar verbindt. Tijdens een Conquest-match ervaren spelers de kenmerkende dynamische maps van Battlefield met een geautomatiseerde raketlanceerprocedure, tokkelbanen door bliksemtorens, voertuiggevechten in slecht weer, inclusief een onverwachte tornado dat het verloop van de strijd verandert.

Iedereen zal de beta kunnen pre-loaden vanaf 5 oktober.

Battlefield 2042 verschijnt 19 november op PlayStation 5, PlayStation 4, PC, Xbox One en Xbox Series X/S

Reageer

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven