Blizzard geeft een Diablo IV PC weg dat gekoeld wordt met echt menselijk bloed

Neen, je leest het goed. Blizzard geeft een Diablo IV themed PC weg met koelingssysteem waar echt menselijk bloed in zit. De weggeefactie wordt gehouden als sponsoring voor bloeddonaties in de VS.

Nu, als je deze PC wil winnen, heb ik slecht nieuws. De actie is echter enkel geldig in de VS. Alle meerderjarige Amerikanen dat bloed doneren kunnen aan de wedstrijd deelnemen door dun donatie te registreren op de “Blood Harvest” pagina. Dit kan tot 20 november. Het doel van de actie is om 666 liter bloed op te halen, goed voor 1332 donaties.

Blizzard geeft niet alleen een PC weg, het zal bij het halen van verschillende mijlpunten ook in-game items cadeau geven. Of niet-Amerikaanse spelers die ook zullen krijgen is niet duidelijk.

Wanneer 33% van het doel is behaald worden deze wapen cosmetics weggegeven:

  • Dagger: Bloodpetal Anlace
  • Axe: Bloodpetal Sever
  • Necromancer Focus: Bloodpetal Heart
  • Sword: Bloodpetal Blade
  • Druid Staff: Bloodpetal Bludgeon

Bij het behalen van 66% krijgen spelers deze cosmetic:

  • The Loch Raeth Maor Barbarian Armor Cosmetic

Als het doel van 666 liter bloed is behaald activeert Blizzard de bloed-PC giveaway en geeft het The Vermilion Eye Piebald Mount weg.

Een iets is zeker, ze nemen bij Blizzard het Diablo IV: Season of Blood echt wel serieus. De vraag is alleen wie er een PC wil met bloed in.

Reageer

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven