Call of Duty: Modern Warfare III heeft nu al last van cheaters

Call of Duty: Modern Warfare III sluit vandaag zijn eerste open bèta af. Ondanks dat het een PlayStation-exclusive was, zijn er al cheaters actief in de game.

De bèta, die vandaag af zal sluiten, heeft voor heel wat ophef bij spelers gezorgd. Want na amper drie dagen zitten er al cheaters in de game. In de clip hieronder, kan je een speler getroffen zien worden door een cheater met een aim-bot.

Hoe de valsspelers er in geslaagd zijn om nu al aim-bots in de bèta werkend te krijgen zou geen geheim zijn. Ze zouden namelijk gekraakte PlayStation 4-consoles gebruiken om de game te modden.

De volgende bèta start op 12 oktober en sluit de volgende dag af. De laatste bèta zal dit weekend van 14 tot 16 oktober duren. Beide bèta’s zullen op alle platformen speelbaar zijn.

Call of Duty: Modern Warfare III verschijnt 8 november op PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series S|X.

Reageer

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven