Call of Duty: Modern Warfare III zal een héél groot deel van jouw SSD nodig hebben

Call of Duty: Modern Warfare III zal, net als de vorige games in de reeks, een bijzonder groot deel van jouw opslag in beslag gaan nemen.

Dat heeft PlayStation Game Size, een Twitter account dat de PlayStation databases nauwlettend in het oog houd, heeft ontdekt dat de game maar liefst minstens 142GB opslagruimte nodig zal hebben. 89GB daarvan is voor Call of Duty HQ, de hub-app waarmee je ook Call of Duty Vanguard en Modern Warfare II kan opstarten. Om de Modern Warfare III single player te kunnen spelen zal je ook nog “Campaign Pack 1” (18,04GB) en “Campaign Pack 2” (32,94GB) moeten downloaden. Daarbovenop komt er ook nog eens een extra bestand, enkel voor de EU, en dat is 2GB groot.

Daar zal je ook nog eens enkele gigabytes aan mogen toevoegen als je ook de multi-player wilt spelen. Hoe groot die map packs zullen zijn, is nog niet bekend. Voor MWII waren die ongeveer 5GB.

Call of Duty: Modern Warfare III verschijn 10 november op PC, PlayStation 5, Xbox Series S|X, PlayStation 4 en Xbox One.

Reageer

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven