Cities: Skylines II krijgt eerste patch dat performance drastisch verbeterd

Colossal Order heeft de eerste patch voor Cities: Skylines II vrijgegeven. De patch legt voornamelijk de focus op performance verbeteringen.

De impact van de update word, volgens veel spelers op Steam en Reddit, meteen gevoeld. Zo zijn er veel spelers dat merken dat de game aanzienlijk beter draait op hun PC’s.

Een van de grootste focuspunten van de update waren de frequente haperingen wanneer een gebouw in de virtuele stad upgrade. Iets wat in grotere steden ervoor zorgde dat de game héél frequent, en in extreme gevallen zelfs voor 5 seconden, bleef hangen. Volgens diezelfde spelers is het probleem echter nog niet volledig opgelost, want de game hapert soms nog wanneer een gebouw upgrade.

Ook de algemene framerate in Skylines 2 zou verbeterd zijn. Er melden namelijk heel wat spelers dat ze nu een speelbare framerate halen, in plaats van de 12fps dat ze voor de patch hadden.

Je kan de volledige, maar korte, patch notes hier lezen.

Cities: Skylines II is nu verkrijgbaar op PC en is inbegrepen in Xbox Game Pass for PC.
De uitgestelde console versie verschijnt ergens in de eerste helft van 2024.

Reageer

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven