Cyberpunk 2077 krijgt live-action behandeling

CD Projekt RED heeft aangekondigd dat Cyberpunk 2077 een live-action behandeling zal krijgen. De studio heeft laten weten dat het project momenteel in heel vroege ontwikkelingsfase zit.

Om dit project in goede banen te leiden heeft de Poolse uitgever een partnerschap aangegaan met het onafhankelijke mediabedrijf Anonymous Content. Je kent hen misschien van succesvolle TV-reeksen zoals True Detective en Mr. Robot, of films zoals The Revenant en Spotlight. Om zeker te zijn dat het project trouw zal zijn aan het Cyberpunk zoals we het nu kennen, zal Anonymous Content nauw samenwerken met het Cyberpunk-ontwikkelingsteam bij CD Projekt RED.

Wat het live-action project juist zal inhouden is nog niet duidelijk. De studio’s zijn momenteel nog op zoek naar een screenwriter om een nagelnieuw verhaal in het Cyberpunk-universum te vertellen. Het zal nu nog maar de vraag zijn of we Keanu Reeves’ Silverhand of Idris Elba’s Reed in dat project zullen zien.

Cyberpunk 2077 is nu beschikbaar op PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series S|X.

Reageer

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven