Dave the Diver en Tales of Kenzera: Zau komen day-one naar de PlayStation Plus Game Catalog

Sony heeft bekend gemaakt dat zowel Dave the Diver als Tales of Kenzera: Zau day-one naar PlayStation Plus Game Catalog zullen komen.

Dave the Diver

In Dave the Diver speel je als Dave, een duiker overdag dat ’s avonds een sushi restaurant beheert. Tijdens de vele duiken dat je zal maken kom je verschillende zeedieren zal tegenkomen. De meerderheid zal je aanvallen en dienen als de vijanden én lootbare ‘objecten’ in de game. Deze ‘loot’ zal dienen als menu items voor jouw restaurant, met de inkomsten daarvan kan je dan weer nieuwe gear kopen. Al vind je niet alleen levende wezens in de oceaan, dus hou je ogen zeker ook open voor andere items zoals glas, touw, metaal en dergelijke.

De vis dat je gevangen hebt, die zal je in jouw restaurant kunnen serveren aan jouw klanten. Deze gerechten kan je meteen ook zelf in een mini-game maken. Daar stopt het niet, want later in de game zal je zelfs aan verschillende kook wedstrijden kunnen deelnemen.

Koken is ook niet de enige mini-game, want er zit ook een bizarre maar verslavende anime rythem game in Dave the Diver. Daarin speel je als in-game populaire anime Stra Stella tijdens een muzikale tour met haar meest populaire personages.

Dave the Diver verschijnt 16 april op PlayStation 4 en PlayStation 5 en wordt meteen in de PlayStation Plus Game Catalog opgenomen.
De game is nu beschikbaar op PC en Nintendo Switch.
In mei verschijnt de gratis Godzilla DLC. Een exacte releasedatum is er nog niet.

Tales of Kenzera: Zau

In Tales of Kenzera: Zau speel je als Zau, een jonge krijger-shaman van het fictieve Amandla, dat de God van de dood Kalunga zoekt om zijn overleden vader van de dood terug te halen. Tales of Kenzera is een 2.5D action-exploring game waar Zau, en de speler, geconfronteerd zal worden met verlies van geliefden en de emoties dat dit met zich meebrengt.

Zau beschikt over twee krachtige maskers die kosmische krachten van de zon en maan bevatten. Deze maskers zullen helpen bij combat. Zo kan je met de Lunar Beam blast, wanneer je het maan masker draagt, vijanden verpulveren. Met het zon masker kan je dan, bijvoorbeeld, Supernova gebruiken. Een verwoestende vuur-tornado dat vijanden op een zeer effectieve manier vijanden van de kaart veegt.

Uiteraard zal je niet alleen vechten, je zal ook het mystische Kenzera verkennen en de vele geheimen van de door Bantu-verhalen geïnspireerde wereld ontrafelen.

Tales of Kenzera: Zau verschijnt 23 april op PlayStation 5, PC, Xbox Series S|X en Nintendo Switch. De game wordt op day-one in de PlayStation Plus Game Catalog opgenomen.

Reageer

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven