Death Stranding 2: On the Beach toont nieuwe trailer, verschijnt in 2025

PlayStation hield vannacht hun eerste State of Play van het jaar, en het grootste nieuws was voor velen ongetwijfeld de nieuwe trailer voor Hideo Kojima’s Death Stranding 2: On the Beach.

In de bijna tien minuten durende trailer zien we een levende buiksprekerspop, een gitaargeweer en een verrezen Higgs. In Death Stranding 2 laten we ook Amerika, of wat er van overbleef tenminste, achter ons en gaan we naar een nog onbekende nieuwe regio. Hier zal het nieuw opgerichte Drawbrigde de overgebleven steden met elkaar verbinden zoals het in het UCA deed.

De trailer stelde, naar goede Death Stranding traditie, meer vragen dan het beantwoordde. Maar kijk vooral zelf, want hij is bijzonder indrukwekkend.

Na de Death Stranding 2 trailer kondigde Kojima meteen aan dat hij is beginnen werken aan een nieuwe actie-spionage game. Om zijn veertigste jaar als gameontwikkelaar te vieren, keert hij dus terug naar zijn roots!

Death Stranding 2: On the Beach zou in 2025 exclusief op PlayStation 5 moeten verschijnen.

Reageer

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven