Destiny 2 Festival of the Lost event is gestart

Het gratis in-game herfstevent Festival of the Lost is deze week in Destiny 2 van start gegaan. Hierin is het mogelijk om maskers op te zetten en beloningen te verzamelen door uitdagingen in alle beschikbare Haunted Sectors te voltooien.

Dit jaar zijn de beloningen, onder andere, de nieuwe Acosmic Legendary Grenade Launcher, de door de community gekozen insectenornamentsets en Eerie Engram drops. Door gebruik te maken van de Festival of the Lost Event Card, zijn er nog meer in-game beloningen vrij te spelen. Ook zijn er nieuwe matchmade Legend Haunted Sectors beschikbaar voor spelers die extra uitdaging en meer beloningen zoeken.

Spelers kunnen Eerie Engrams gebruiken bij Eva ‘Hocus Focusing’ om specifieke evenement-wapens tevoorschijn te toveren. De engrams kunnen ook worden ingezet om Exotic armor uit alle Destiny 2-uitbreidingen die de speler bezit te verkrijgen. Eva biedt ook nog aanvullende beloningen die spelers tijdens het evenement kunnen verdienen, waaronder het volledig zwarte Festival of the Lost Memento voor gecrafte wapens.

Festival of the Lost is gratis voor alle Destiny 2 spelers en loopt tot en met 7 november.

Reageer

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven