Diablo IV komt naar Steam, zal cross-saves en crossplay ondersteunen

Blizzard heeft aangekondigd dat Diablo IV op 17 oktober naar Steam komt, op dezelfde dag dat Season 2 live gaat.

Er was meteen ook aangekondigd dat ook de Steam-versie van de game cross platform progressie, cross-saves en crossplay zal ondersteunen. Om van die functies gebruik te maken zal je wel, net als op andere platformen, gebruik moeten maken van jouw Battle.Net account.

Diablo IV Season 2 brengt een heel pak quality of life verbeteringen met zich mee. Zo zal rare loot makkelijker te vinden worden en spelers zullen sneller levellen. Je zal ook de campaign kunnen overslaan eens je de proloog gespeeld hebt, zo kan je sneller aan de slag met de seasonal content. Spelers kunnen met de introductie van Season 2 ook permanente Renown krijgen.

De vraag is nu alleen hoe de game op Steam ontvangen zal worden. Eerder dit jaar kwam Overwatch 2 naar het platform en werd het binnen enkele dagen de meest negatief gereviewde game van het jaar. Momenteel scoort de game op Steam een magere 10% “overweldigend negatief”

Diablo IV is nu beschikbaar op PC via Battle.net, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series S|X.

Reageer

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven