Early Access Suicide Squad: Kill the Justice League al twee keer offline gehaald

Pijnlijk voor diegenen dat de Deluxe Edition van Suicide Squad: Kill the Justice League gekocht hebben, want die hebben hun vijf dagen early access nog niet goed kunnen benutten. De servers van de game zijn namelijk al twee keer offline gehaald.

De eerste keer gingen de servers vanwege een bizarre bug offline. Heel wat spelers dat de game voor het eerst opstartten werden namelijk al meteen in de end-game terecht. Daardoor was het verhaal van de game al zo goed als uitgespeeld én hadden ze onmiddellijk toegang tot high-level wapens en gear. Niet de bedoeling, dus haalde Rocksteady de servers van de game offline. En dat amper een uur na de lancering van de Early Access periode.

Zeven uur later gingen de servers terug online en was de game opnieuw speelbaar. Alleen om na een paar uur opnieuw offline te gaan. Dit keer vanwege een “gepland onderhoud”.

Suicide Squad: Kill the Justice League verschijnt 2 februari op PC, PlayStation 5 en Xbox Series S|X. Als je de Deluxe Edition van €110 besteld hebt, kan je er nu al mee aan de slag.

Reageer

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven