F1 2021 toont nieuwe features

Nog enkele weken en dan start het nieuwe virtuele Formule 1 seizoen met F1 2021, voor het eerst sinds 2003 terug onder de vleugels van EA. Maar wat nieuws brengt deze game met zich mee?

Er zijn de basis dingen zoals verbeterde graphics, en nieuwe up-to-date liveries voor de bolides. Maar daarnaast krijgen we ook een nieuwe verhaalgedreven modus Breaking Point: waarin je zal starten in de Formula 2 competitie en je een weg zal moeten banen naar de F1. Deze reis zal je echter niet alleen op de circuits moeten afleggen, want er belooft heel wat drama naast de races af te spelen. Speciaal voor deze modus keert een oude bekende rivaal terug uit F1 2019: Devon Butler.

De meest interessante nieuwe toevoeging moet echter de nieuwe multiplayer careermode zijn waarin je met een andere speler in co-op of tegen elkaar een carrière kan starten. Daarin zullen beide spelers niet alleen tegen, of met, elkaar kunnen racen. Ze zullen ook elk hun wagens moeten upgraden, los van elkaar.

Je kan alle nieuwe features in de onderstaande trailer uitgebreid bekijken.

F1 2021 verschijnt 16 juli op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One en PC.

Reageer

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven