Gameplay van gecancelde sci-fi Call Of Duty na 12 jaar opgedoken

Er zijn gameplay beelden van een gecancelde Call of Duty game, intern “NX1” of “Future Warfare” genoemd, dat in 2013 moest verschijnen opgedoken.

In de twee video’s zien we een een klein stukje single-player actie waarin de speler op een maanbasis moet zien te ontsnappen aan een brutale aanval. Ook zien we een primitieve versie van de game menu en de namen van verschillende geplande levels.

In de tweede video krijgen we een korte blik op de multi-player kant van de game. Er is niet veel speciaals aan te zien, de match vind plaats op een map in de woestijn en de speler hanteert een vrij ‘normale’ dual Glock 18 loadout. Het enige echt interessante is dat die na te respawnen een iets meer futuristisch ogend geweer gebruikt.

Future Warfare werd ontwikkeld door Neversoft dat het meest bekend was door hun werk aan de Tony Hawk en Guitar Hero games. In 2014 werd de studio door Infinity Ward geabsorbeerd. De echtheid van de beelden zijn bevestigd door Brian Bright, dat aan de game heeft gewerkt.

NX1 stond gepland om in 2013 op PlayStation 3, Xbox 360 en PC te verschijnen. Dit is echter nooit gebeurd, in de plaats kregen we Call of Duty: Ghosts.

Reageer

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven