Gerucht: Skull and Bones verschijnt op 16 februari 2024

Als we Inside Gamer mogen geloven is het eindelijk gebeurd: Skull and Bones zou zijn releasedatum na zes keer uitgesteld te zijn geweest eindelijk te pakken hebben.

Dit nieuws is nog niet door Ubisoft bevestigd, en het is ook niet meteen duidelijk hoe de website aan de informatie is geraakt. Dus neem dit nieuws met de nodige korrel zout.
Verder geeft Inside Gamer ook aan dat er naast de standaard editie van de game dat nu beschikbaar is als pre-order er ook een Premium Edition van Skull and Bones zou komen. Die zou dan tussen de 65 en 75 euro kosten, 15 tot 20 euro meer dan de standaard editie.

Vermoedelijk zou de officiële onthulling van de releasedatum én de Premium Editie tijdens The Game Awards op 7 december gepland zijn.

Skull and Bones moest oorspronkelijk in 2018 in de rekken verschijnen, dit zal volgens dit gerucht dus eindelijk gebeuren op 16 februari 2024. De game zal verschijnen op PC, PlayStation 5 en Xbox Series S|X

Reageer

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven