Ghost of Tsushima Director’s Cut komt in mei naar PC

Sucker Punch en Nixxes hebben aangekondigd dat Ghost of Tsushima in de vorm van de Director’s Cut naar PC zal komen. En lang moeten we er niet op wachten: de PC port zal in mei al verschijnen.

De Director’s Edition bevat de volledige originele game, de Iki Island uitbreiding en de online co-op Legends game mode. Daarnaast zal de PC-versie verschillende verbeteringen met zich meebrengen want hij zal niet alleen ondersteuning bieden voor ultra-wide monitors, maar het zal zelfs het 48:9 aspectratio ondersteunen. Goed voor drie schermen naast elkaar.
Daarnaast zullen ook de nieuwste upscaling technologieën zoals Nvidia DLSS 3, AMD FSR 3 en Intel XeSS aangeboden worden om de performance van de game nog dat beetje hoger te tillen.
Uiteraard zal Ghost of Tsushima op PC ondersteuning bieden voor zowel toestenbord/muis en gamepads. Als leuke bonus zal de game ook alle DualSense functies op PC aanbieden.

Er zijn nog geen PC systeemvereisten bekend gemaakt.

Ghost of Tsushima verschijnt 16 mei op PC via de Epic Games Store en Steam. De PlayStation 4 en PlayStation 5 versies zijn nu beschikbaar.

Reageer

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven