Hogwarts Legacy uitgesteld naar 2023?

De Harry Potter RPG, Hogwarts Legacy, zou mogelijk dan toch dit jaar niet verschijnen. Toch volgens ex-IGN journalist Collin Moriarty.

De ontwikkeling van de game kwam ter sprake tijdens een Patreon-exclusieve podcast van Moriarty toen zijn medepresentator de game ter discussie bracht. Moriarty liet weten dat zijn bronnen hem vertelden dat Hogwarts Legacy dit jaar niet meer zal verschijnen omdat de ontwikkeling ervan ‘moeizaam’ verloopt. Maar meer informatie gaf hij niet.

Het is opvallend dat deze informatie tegenstrijdig is met een lek van vorige week. Toen liet AccountNGT weten dat de ontwikkeling min of meer op schema zat omdat ontwikkelaar Avalanche Software hulp had gekregen van het Britse Sumo Digital Studios. De releasedatum zou zelfs vroeger dan gepland kunnen vallen.

https://twitter.com/AccNgt/status/1479144195281596422

Het is echter wel al een hele tijd geleden dat we nog een officiële update over de RPG gekregen hebben. In november van vorig jaar liet de General Manager van Warner Bros. in een interview weten dat er twee grote releases gepland stonden voor 2022: de derde Fantastic Beasts film die op 8 april in de bioscoop verschijnt en Hogwarts Legacy dat na de film zou verschijnen.

Reageer

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven