Insomniac besvestigd: Wolverine vind plaats in zelfde universum als Spider-Man games

Insomniac games heeft bevestigd dat de Marvel’s Wolverine game waaraan ze nu werken, zich zal afspelen in hetzelfde universum als de Spider-Man games.

Dit werd door creative director Bryan Intihar in een Kinda Funny Games podcast bevestigd wanneer hij de vraag kreeg of dit het geval zou zijn. “Ze zijn allemaal 1048,” vertelde hij. Daarmee refereert hij naar ‘Earth-1048’, het door Marvel erkende universum waar alle Insomniac Spider-Man games en enkele spin-off comics in plaats vinden.

Aangezien de games een universum delen, zou je verwachten dat er een easter egg in Spider-Man 2 zou zitten dat verwijst naar Wolverine. Maar niks is minder waar, er was al vroeg beslist dit niet te doen. Intihar vond het namelijk veel belangrijker de teams te laten focussen op de verhalen dat zij wilden vertellen. En de aandacht niet te gaan verliezen door de games nu al met elkaar te gaan verbinden.

Je kan de volledige podcast hieronder bekijken. Maar let op voor spoilers, want tijdens de podcast wordt er over het verhaal én de grootste spoilers van Marvel’s Spider-Man 2 gepraat. De podcast noemt niet voor niks “Spoilercast”.

Marvel’s Spider-Man 2 is nu verkrijgbaar op PlayStation 5.
Marvel’s Wolverine is momenteel in ontwikkeling voor PlayStation 5, maar heeft nog geen releasedatum.

Reageer

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven