Johanna Faries aangesteld als nieuw hoofd van Blizzard

Microsoft heeft vannacht het nieuwe hoofd van Blizzard voorgesteld. Johanna Faries volgt Mike Ybarra, die vorige week ontslag nam, op.

Het is een eventvolle week geweest bij Blizzard: talloze jobs werden vorige week geschrapt, een survival game dat al zes jaar in ontwikkeling was werd gecanceld én de studio verloor meteen ook twee bijzonder invloedrijke personen. Chief Design Officer en Blizzard medeoprichter Allen Adham stapte op, net als Blizzard hoofd Mike Ybarra.

Ybarra’s vervanging is gevonden en meteen ook voorgesteld: Johanna Faries. Tot gisteren was ze Call of Duty franchise manager, een rol dat ze in 2021 verwierf. Daarvoor was ze sinds 2018 het hoofd van de Call of Duty esports divisie, nadat ze eerder twaalf jaar lang voor NFL (National Football League) werkte.

In een tweet liet Faries weten dat ze het een hele eer vind gekozen te worden om Blizzard te leiden en erkent ze ook de vele jobs die vorige week geschrapt werden.

Reageer

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven