Minecraft krijgt Star Wars DLC

Tijdens Minecraft Live heeft Mojang hun plannen voor de razend populaire game uit de doeken gedaan. Zo is er nieuwe DLC, een nieuwe mob en meer aangekondigd.

de meest uit het oog springende aankondiging is zonder twijfel de Star Wars: Path of the Jedi DLC dat volgende maand naar de game komt. Daarin zal je tijdens een intergalactisch avontuur door de rangen van de Jedi Order gaan. Je zal er starten als Padawan om uiteindelijk Jedi Knight te worden. Dit DLC pack zal op 7 november beschikbaar worden.

In 2024 komt er DLC in samenwerking met BBC’s Planet Earth 3. Ook komt er een grote update voor Minecraft Vanilla dat automated crafting en een nieuwe mob genaamd The Breeze met zich mee zal brengen. Je kan onderaan het artikel een korte samenvatting bekijken, of de volledige livestream.

Ook werd er aangekondigd dat Minecraft ondertussen al 300 miljoen keer verkocht werd. Daardoor blijft het de bestverkochte game ooit.

Reageer

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven