Modern Warfare III kan parachutes van cheaters saboteren

Wanneer een valsspeler is ontdekt in Modern Warfare III, kan het anti-cheat systeem van de game de parachute van de speler saboteren waardoor ze hopeloos naar hun volgende respawn vallen.

Dit doet het Ricochet team, dat instaat voor de anti-cheat software in Call of Duty games, omdat het kan én om niet-valsspelende spelers een beetje te laten genieten van de publieke vernedering. Het “Splat”-systeem, dat is echt de naam, zal enkel de parachutes van spelers gaan saboteren eens die bevestigd zijn als een cheater. Die bevestiging zal er mede komen door machine learning dat iedere dag zo’n duizend clips van de game kan analyseren, gevlagde spelers kan gaan volgen én uiteindelijk actie nemen tegen die speler. En dat allemaal per PC waarop het machine learning model draait.

“With Splat, if a cheater is discovered, we may randomly, and for fun, disable their parachute, sending them careening into the ground after they deploy.”

-Team Ricochet, Activision

Het systeem zal ook niet alle parachutes van cheatende spelers gaan saboteren. Dit zal op een random basis gebeuren. Ook kan het systeem na het spawnen van de speler in actie treden. Zo kan het systeem een speler in de lucht lanceren wanneer die springt, en zo van een ‘bunny hop’ een val van 3 kilometer te maken.

Wat vinden jullie van dit systeem?

Call of Duty: Modern Warfare III is nu beschikbaar op PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series S|X.

Reageer

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven