Nieuwe Final Fantasy VII Rebirth trailer focust op beruchte vijand

Square Enix heeft een nieuwe trailer voor Final Fantasy VII Rebirth vrijgegeven. In de “Destined for Rebirth” video krijgen we een nieuwe blik op een bekende vijand en de dreiging die hij voor de planeet vormt.

Die vijand is uiteraard Sephiroth. Daarnaast toont de trailer het gevecht tegen de Terror of the Deep-baas, de Junon-ceremonie en het Nibelheim-incident, plus de eerste beelden van opnieuw vormgegeven wezens en personages, zoals de Midgardsormr.

In Final Fantasy VII Rebirth ontsnappen Cloud, Tifa, Barret, Aerith en Red XIII uit de dystopische stad Midgar om de wijde wereld in te trekken. Om jacht te maken op Sephiroth, een angstaanjagende figuur uit Clouds verleden die over de planeet wil heersen, moeten deze onwaarschijnlijke helden hun krachten bundelen met nieuwe metgezellen, zoals de geestdriftige ninja-agent Yuffie en de slimme, katvormige robot Cait Sith. Ga samen met deze personages de strijd aan om hun lot te bepalen. Verken klassieke omgevingen die tot nieuw leven zijn gewekt met vele details. Geniet van tientallen uren aan zijmissies, jachtpartijen, mini-games en rijke verhalen over de mensen en culturen op de planeet.

Final Fantasy VII Rebirth verschijnt 29 februari exclusief op PlayStation 5.

Reageer

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven