Nieuwe South Park game in de maak, maar niet bij Ubisoft

Er is een nieuwe South Park game in de maak, maar deze keer zal die niet ontwikkeld worden door een Ubisoft studio. De multiplayer game is in ontwikkeling bij Question.

Question, een kleine studio dat bekend is van “The Magic Circle” en de horror game ” The Blackout Club”, heeft namelijk een vacature online geplaatst waarmee ze naar een nieuwe Level Designer zoeken. Uit de vacature blijkt meteen ook dat de game zal verschijnen op Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4, PlayStation 5 en PC.

De kans zit er meteen ook in dat dit de tweede South Park game is dat momenteel in ontwikkeling is. Vorige zomer hebben de makers van de animatie reeks een deal van 900 miljoen dollar gesloten met Viacom. Die deal hield in dat er zes nieuwe seizoenen, veertien films én een nieuwe game gemaakt zouden worden. Die game zou intern ontwikkeld worden, al is het mogelijk dat het plan gewijzigd is en er toch een externe studio ingehuurd is.

Wanneer de game zou verschijnen of wat de titel juist zal zijn is nog niet bekend.

Reageer

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven